Kontakti

Kontaktoni  me neve Online

Ne vazhdimisht ofrojmë pako dhe oferta të volitshme gjatë tërë vitit. Për çdo lloj informacioni rreth ofertave tona, na thirrni lirisht apo na kontaktoni përmes formularit kontaktues.

  [quiz* quiz-575 "1+1?|2" "3+7?|10" "20+1?|21" "7+6?|13"]

  Vini re, fushat me (*) janë obligative.

  Kontakti

  Adresa dhe të dhënat tjera.

  • info@eriscom.ch
  • +41 71 223 11 11
  • +41 79 423 11 11Watsapp / Viber
  • Hechtackerstrasse 8a, 9014 St. Gallen