ib3 image
Shërbimet
Çka ofron ErisCom
Lexo me shumë
ib3 image
Portofolio
Klientët e ErisCom
Lexo me shumë
ib3 image
Kontakti
Shkruani në ErisCom
Lexo me shumë

Mirësevini në ErisCom

Partneri juaj ideal për Marketing

pakiot

ErisCom është agjenci e marketingut, e cila ju ofron hapësirë reklamuese në televizionet kombëtare të Kosovës. Ne ju ofrojmë prezantim dhe ngritje të imazhit biznesor, nëpërmjet spoteve komerciale të prodhuara nga ErisCom. Me super-ofertat tona, ju përfitoni sekondazhë për marketing në Radio Televizionin e Kosovës, Radio Televizionin 21 dhe Klan Kosova. Reklama është investim, për të cilin ne garantojmë se do tu shpërblehet me sukses dhe rritje të numrit të klientëve. ErisCom tash e shumë vite është partneri kyç i marketingut për shumë kompani të suksesshme. Bëhu edhe ti një prej tyre.

  • Oferta të veçanta
  • Çmime të favorshme
  • Cilësi e lartë e Reklamës
  • Plan të detajuar
  • Oferta afatgjate dhe sezonale
  • Audiencë e lartë
  • Monitorim në vazhdimësi
  • Avancim dhe Sukses